Sky Fairs Original, Effective, Transparent

Today, all exhibitors and visitors are interested in the most SKY, the fair will be answered with an understanding from the beginning fiction ...

READ MORE

Metal Expo Eurasia

Sky Fuarcılık

Sektörün buluşma noktası, çatı fuarı, inovasyon üssü Metal Expo; uluslararası etki alanıyla sadece bir fuar markasının çok daha fazlasını kapsıyor…

READ MORE

Konferans, Seminer

Sky Fuarcılık

Demir Çelik sektörünün önemli isimlerinin konuşmacı olduğu, birbirinden ilginç konu başlıklarıyla Metal Expo Konferansları demir çelik sektörünün geleceğini belirliyor.

READ MORE

Steel Machines

Sky Fuarcılık

STEEL MACHINES, demir çelik ve metal işlem endüstrisinin; makina, ekipman, yazılım ve mühendislik ihtiyaçlarını karşılayacak tedarikçilerin yer aldığı, 2023'te, Metal Expo bünyesinde hayata geçirilen bir proje.

READ MORE
Sky Fuarcılık

Başarılı Organizasyonların İmzası: Sky Fuarcılık

Düzenlemiş olduğumuz etkinliklerin başarısı tesadüf değil! Sorumluluklarımızın ve üstlenmiş olduğumuz misyonun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. 2017’den bu yana, inovatif bir anlayışıyla, hep kendimizi kendimize rakip alarak ‘’daha etkin’’, ‘’daha özgün’’ hedeflere, sanayimize hizmet etmeye, Türkiye’ye değer katmaya devam!

0

Fairs

0

Summit

0 Thousand

Visitor

Promotional Videos


Supporters



Solution Partners


+90 212 661 11 55
destek@skyfuar.com
Osmangazi Mah, 2646 Sok. No:1 Kıraç ​​​​​​​P.K. 34538 Esenyurt, İstanbul